Project beyond limits

Verjaardagseditie

Heb je je nog nooit gewaagd aan een Tenerife avontuur? Dan is dit je kans! De Tenerife tocht van mei wordt de 10de editie, dus we maken er iets speciaals van!


Op vrijdag 18/05 landen we rond 18uur in Tenerife South en rijden we met de bus onmiddellijk richting Vilaflor. We overnachten in een nieuwe toffe locatie. SURPRISE! Op zaterdag doen we een opwarmertje van 6km over een “oneffen en U/TURN-waardig” parcours. Dineren doen we vanavond in stijl in Finca Los Trevejos. We krijgen een typische canarische maaltijd voorgeschoteld: canarische patatjes, cerdo negro en huisgemaakte wijnen. Na dit heerlijk avondmaal slapen we een tweede keer op dezelfde locatie als nacht 1. 

Zondag beginnen we met een kort transport naar het Nationaal Park El Teide en wandelen we de Siete Canadas, een prachtige wandeling langs indrukwekkende rotsformaties. We slaan onze tenten op op een prachtige kampplaats Chio. 

Vanaf Chio vertrekken we de volgende dag naar Arenas Negras, een spectaculaire afdaling door lavalandschap en uitgestrekte bossen. ’s Avonds steken we het kampvuur aan en genieten we van een nooit geziene sterrenhemel. 

Dinsdag 22/03 staat er een korte wandeling op het programma want we willen tijdig toekomen op onze volgende slaapplaats: Casa Rural El Caserio, een klein super gezellig hotelletje. Hier worden we ondergedompeld in een oase van rust met een fenomenaal uitzicht op El Teide. 

We hebben even kunnen uitrusten om er de laatste wandeldag weer 200% voor te gaan, want er staat ons nog een stevige etappe te wachten. Via steile en minder steile bergpaadjes banen we ons een weg richting de Noord West kant van het eiland voor onze laatste nacht kamperen in Los Pedregales. 

’s Ochtends weer vroeg uit de veren want de bus staat klaar om ons naar de kust te brengen. Er zijn nog verschillende opties open, maar we kunnen jullie al beloven: de 2 laatste dagen wordt het waterpret a volonté! Na een dagje aan de zee, brengt de bus ons weer het binnenland in. 

Onze allerlaatste nacht slapen we in een authentiek gerenoveerd schooltje in Guia de Isora. Voor we de volgende dag naar de luchthaven rijden, maken we nog een tussenstop in Puerto Colon voor opnieuw… WATERFUN! Om 18uur nemen we het vliegtuig terug naar België. TENERIFE MEI’18: 7 dagen non stop avontuur en pure fun!

période

18.05.2018

prix

1490 euro

Project beyond limits

Vous souhaitez rester informé des dernières nouvelles du PROJET U / TURN inscrivez-vous rapidement

x