Project beyond limits

credits

South Africa

period

27.05.2019 - 07.06.2019
-

type

  • trekking
  • hot
  • sea
  • camping
  • mountains
  • city

Zuid Afrika is een korte maar intensieve tocht. We leven mee met het ritme van de natuur. Wilde beesten starten hun dag bij zonsopgang dus ook wij zullen we voor dag en dauw paraat moeten staan.

Zuid Afrika betekent ook: apartheid & townships! Project U/TURN zou U/TURN niet zijn als we geen bezoekje zouden brengen aan een township. We slaan onze tenten op in de rural area van Acornhoek en ervaren we het leven van de zwarte bevolking, daar waar toeristen niet komen. 

De Blyde River Canyon is een typische plek waar iedereen stopt voor een foto van de indrukwekkende kliffen. De toeristen blijven boven, maar wij vinden dat we de canyon beter van dichterbij kunnen gaan bekijken. Een stevige afdaling brengt ons naar het diepste punt van de canyon, een prachtig desolaat plekje in de wilde natuur. We slaan kamp op naast de rivier. Zwemmen, genieten en ook een beetje oppassen voor de baboons!

Met open voertuigen gaan we nog een laatste keer op zoek naar de Big Five. Manyeleti is een klein maar mooi natuurpark waar we hopelijk dieren kunnen gaan spotten in de duisternis. We sluiten in schoonheid af met een kampvuur en een typische “braai”!

videos

price

2290 euro

http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1390.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1230.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/ZA_1.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1305.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1250.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1312.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1377.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/IMG_1432.jpg

Project beyond limits

Leave you email if you want to stay informed of the latest news from PROJECT U/TURN

x