Project beyond limits

credits

Tenerife Special

period

16.09.2019 - 23.09.2019
26.09.2019 - 03.10.2019

type

  • trekking
  • camping
  • hostal
  • hot
  • mountains
  • sea
  • city
  • chillin

Tenerife, het land vol verrassingen

Voor velen enkel bekend als toeristische trekpleister, maar laat ons het tegendeel bewijzen. Het Canarische eiland heeft heel wat plekjes ongerepte natuur die op jou liggen te wachten.

Prachtige natuur, indrukwekkende bergen en vulkanen, diepe ravijnen, unieke zeldzame bossen en panoramische vergezichten. De overweldigende natuur laat niets aan de verbeelding over. 

De nieuwe Tenerife Special brengt ons op de allermooiste plekken van het eiland. De tocht bestaat uit afwisselende dagetappes tussen de 5 en 12 km in de mooiste gebieden van Tenerife. 5 U/TURN rolstoelen staan ter jullie beschikking. 

In het groene noordoosten van Tenerife ligt het Anagagebergte. Je loopt hier letterlijk en figuurlijk met je hoofd in de wolken. Het is er heerlijk wandelen in de groene wouden met varens, steile wandelpaden en hoge rotswanden. 

Een brede gravelweg afgewisseld met smalle paadjes leidt ons door het dennenwoud van La Esperanza. De bosrijke omgeving maakt plaats voor de lavavelden van vulkaan El Teide. Grillige bergen, rotsformaties en zwart vulkaanzand zijn het natuurschoon voor de volgende dagen. 

Om een onvergetelijke vakantie af te sluiten, kiezen we voor een dagje zon, zee en strand. Geen tenten meer, maar wel een guesthouse.  De zee op wandelafstand, tientallen barretjes en restaurants binnen handbereik en de relaxte surfvibes weet iedereen te appreciëren, genieten maar! 

videos

price

1440 euro

http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1095.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_0967.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1172.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1290.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1319.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1410.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1518.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/_MG_1621.jpg

Project beyond limits

Leave you email if you want to stay informed of the latest news from PROJECT U/TURN

x