Project beyond limits

credits

Spaanse Pyreneeën

period

20.06.2019 - 26.06.2019
-

type

  • trekking
  • camping
  • mountains
  • sea
  • adventure

We zijn ondertussen toegekomen aan onze 6de U/TURN bestemming. Na Nicaragua, Marokko, Tenerife, IJsland en Chili vonden we het tijd om eens iets helemaal anders te doen. Geen pure trektocht van A naar B, maar een reis vol verrassingen. Bij de “Spaanse Pyreneeën” staat er elke dag een nieuwe spectaculaire outdoor activiteit op het programma. 

Voor deze adrenaline-tocht trekken we naar het Noorden van Spanje. De regio van het Nationaal Park van Ordesa en Monte Perdido is een verborgen pareltje. Je vindt er diep diepe kloven, kleine verlaten dorpjes, spectaculaire watervallen en kolonies van roofvogels die elders in Europa niet te vinden zijn. Zo veel natuurschoon op slechts een boogscheut van België. 

Wat mag je verwachten? 
In de Spaanse Pyreneeën ervaar je een buitengewone rust en kan je genieten van indrukwekkende landschappen. De prachtige omgeving heeft ook heel wat actie in petto.  We gaan voor een stevige bergwandeling, een dagje canyoning, een avonturenpark en een kajaktocht. Om nog meer te genieten van de natuur zijn 2-persoonstentjes ons onderkomen voor deze vakantie. Kamperen doen we op inspirerende kampplaatsen midden in een eindeloos berglandschap. 

Opgelet! De outdoor activiteiten vereisen een bepaalde aan mobiliteit, inschrijvingen zullen individueel geëvalueerd worden.

videos

price

1390 euro

http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Pyr_1.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Pyr_2.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Pyr_3.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Pyr_4.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Pyr_5.jpg

Project beyond limits

Leave you email if you want to stay informed of the latest news from PROJECT U/TURN

x