Project beyond limits

credits

Morocco

period

18.04.2019 - 25.04.2019
-

type

  • adventure
  • camping
  • tropisch warm
  • mountains
  • sea
  • city

Het echte Marokko, dichtbij maar helemaal anders. 

De Marokkaanse cultuur en gebruiken zijn heel verschillend van de onze; de ideale setting dus voor een onvergetelijke reis. De afwisselende en kleurrijke natuur maakt het alleen maar beter. 

In Marokko stappen we elke dag. Het is een pure trektocht waarbij we telkens aankomen in een ander typisch dorpje waar de mensen nog heel eenvoudig leven. Ezels zijn het lokale vervoermiddel, kinderen die de kudde schapen hoeden, vrouwtjes die zware lasten dragen…. Meermaals per dag klinkt het gebed door de krakende luidsprekers van de plaatselijke moskee. 

Eenmaal aangekomen in onze volgende gite, een typisch vakantiehuis waar eenvoud primeert, worden we verwend met een theetje op het dakterras met uitzicht op de bergen… puur genieten. 

Een echte badkamer bestaat er niet, het is soms een beetje plan trekken. Hier en daar is er wel de Marokkaanse sauna of hammam, een must do! Slapen doen we op een matrasje op de grond in de gezellig ingerichte gites. 

Ook de maaltijden die geserveerd worden, zijn typisch Marokkaans en altijd verzorgd, vers en meer dan voldoende. ’s Ochtends is er het lekkere Marokkaanse brood en soms zelfs de typerende pannenkoeken. ’s Middags worden onderweg de tapijten uitgerold in de schaduw van een olijfgaard en nemen we onze tijd om te lunchen. En ’s avonds krijgen we een heerlijke tajine voorgeschoteld. Heerlijk vers en elke dag anders. 

Afsluiten doen we in schoonheid. We slapen in een hotelletje, Riad of een ander typisch Marokkaans onderkomen waar we genieten van de luxe. Afhankelijk van de ligging en de tijd die er rest, bezoeken we nog een stad of andere bezienswaardigheid.

videos

price

1340 euro

http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_5.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_7.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_4.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_6.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_2.jpg http://www.projectu-turn.com/assets/images/destinations/_Alt/Mar_8.jpg

Project beyond limits

Leave you email if you want to stay informed of the latest news from PROJECT U/TURN

x